Yoga i Stuen

I august 2019 startede jeg på uddannelsen til yogainstruktør hos Kristine Mikkelsen i Randers. Jeg er færdig i december 2020.

I den periode udbyder jeg yoga hjemme i min stue, så jeg allerede nu kan stifte bekendtskab med at have elever og løbende kan stille spørgsmål til min underviser.

En yogatime hos mig varer 90 minutter. Vi starter med en afspænding, så du kan lande på yogamåtten og få ro i kroppen. Derefter følger der cirka 70 minutter med  både stående og liggende yogaøvelser. Vi slutter af med en afspænding på 10-15 minutter, hvor du kan ligge og mærke virkningerne af yogaen i din krop og igen blive klar til at gå ud i verden.

Jeg underviser i Hatha-yoga. Det består af klassiske yogastillinger, åndedrætsøvelser og meditation.

Formålet med yoga er at forene og skabe harmoni mellem krop og sind. Mange af os har en travl hverdag, hvor fokus på krop og sjæl bliver glemt. På den måde mister vi kontakten med os selv og dermed også fornemmelsen for, hvad der er vigtigt i vores liv.

Yoga giver dig mulighed for at få mere ro i dit sind og komme i balance, så du styrer dit liv i stedet for, at dit liv styrer dig.

 

Jeg har alt det udstyr, der skal bruges, så du skal bare komme og lægge dig på den klargjorte måtte. Det eneste du skal gøre er at tage noget rart og afslappende tøj på, så sørger jeg for resten. 

Indtil december 2020, er prisen er 50 kr. pr. gang. Der betales for alle sessionerne, når sæsonen starter. Hvis ikke du har været her før, kan du de første par gange betale efter sessionen, så du kan prøve, om det er noget for dig, inden du giver bindende tilmelding. 

Yogaundervisningen er på torsdage. Det første hold er kl. 17 - 18.30. Det andet hold er kl. 19 - 20.30.

Hvis du kan samle en flok på fem personer, er der mulighed for et formiddag- eller tidlig eftermiddagshold. Ring og hør om mulighederne 

Den første periode i 2020 er følgende torsdage:

D. 9. januar

D. 16. januar

D. 30. januar

D. 6 februar

D. 20. februar

D. 5 marts

D. 12. marts

D. 19. marts

D. 26. marts

D. 2. april

På min Facebookside laver jeg opslag, når der er nye tiltag. Klik ind her og tryk på "Synes godt om", så du hele tiden er opdateret 

  • Facebook

Røngevej 3

8860 Ulstrup

  • Facebook Social Icon

Mailadr.: ane@roenge.dk

Tlf.nr. +45 22574144